Skip to content

CATERING

CATERING

Locul în care savoarea bucătăriei tradiționale românești se îmbină armonios cu rafinamentul bucătăriei internaționale.

Catering Hanu Ancuței vine pe piața de profil din regiunea de Nord-Est cu o ofertă unică: un serviciu de catering specializat în evenimente corporate și personale, în care savoarea bucătăriei tradiționale românești se îmbină armonios cu rafinamentul bucătăriei internaționale.

Catering Hanu Ancuței își dorește să ofere clienților săi prospețimea unor preparate gătite într-o manieră autentică, ca acasă, din produse naturale, atent selectate și livrate cu mult profesionalism. Dorim să continuăm bunul renume pe care mâncarea servită la Hanu Ancuței l-a câștigat de-a lungul timpului și să aducem pe piața de catering sortimente unice de preparate și de produse pentru a realiză evenimente unice.

La Catering Hanu Ancuței sunt respectate toate regulile și normele de calitate și igienă în alimentație în conformitate cu prevederile legale și cu bunele practici în domeniu. Specificul ofertei noastre este acela că ingredientele folosite la preparate și produse sunt naturale și de cea mai bună calitate.

Modul atent de preparare a mâncărurilor, condițiile de depozitare și transport și livrarea la comandă asigură prospețimea bucatelor noastre.

Savoarea bucatelor noastre este dată de îmbinarea perfectă dintre specificul bucătăriei moldovenești autentice și rafinamentul rețetelor internaționale.

Noi ne tratăm clienții că și cum ar fi familia noastră: le oferim produse gustoase, gătite că acasă, cu grijă și afecțiune, în raport cu dorințele lor.

 

Tartine și bruschete

  • Bruschette cu brânză de capră cu muguri de pin și rucolă
  • Bruschetta cu roșii
  • Bruschetta cu roșii confiate, rucola și parmezan
  • Bruschețe cu anchoix
  • Bruschette cu pastă de sardine
  • Somon fume bruschetta
  • Tartină cu pastă de măsline
  • Tartar de somon pe bruschetta
  • Bruschetta cu pui fume
  • Roast beef bruschetta
  • Bruschețe cu ouă cleioase și bacon
  • Bruschetta cu pate de casă
  • Bruschetta cu pastă de avocado
  • Bruschetta cu pastramă de rață
  • Tartine cu brânză Philadelphia
  • Tartine cu caviar
  • Tartine cu Manciuria
  • Tartină cu crevete
  • Tartină cu salam de Sibiu
  • Tartină cu fasole bătută

Antreuri reci pe bază de brânzeturi

  • Ardei cu brânză de vaci
  • Ardei cu brânză feta
  • Frigărui cu mozzarella și roșii cherry
  • Mousse de brânză
  • Mozzarella pe roșie
  • Regina blue pe măr
  • Rulada de cașcaval pane
  • Swaitzer cu măsline
  • Brânză de capră cu salvie /chimen
  • Roșii cherry cu brânză de capră
  • Caș de oaie
  • Urdă cu mărar
  • Terină de macaroane cu brânză
  • Pastă de năut cu semințe de pin
  • Pastă de năut cu semințe de susan
  • Pastă de anghinare cu măsline verzi

Antreuri reci pe bază de legume

  • Pastă de anghinare cu măsline pe tartar de kiwi
  • Pastă de anghinare cu roșii confiate
  • Roșii cherry cu salată de vinete
  • Roșie cu salată de vinete
  • Roșie umplută cu couscous
  • Guacamole cu tortillias
  • Roșii cherry cu pastă de avocado
  • Gogoșari umpluți cu salată boeuf
  • Ou cu salată de ciuperci
  • Zacuscă de ghebe
  • Zacuscă vinete
  • Ou de prepeliță cu pastă de măsline

Antreuri reci pe bază de pește

  • Zacuscă de pește
  • Fingers cu ou de prepeliță și anchoix
  • Salată de scrumbie cu ceapă morcov și măsline
  • Batog de morun pe tartar de praz
  • Icre de crap pe lime
  • Icre de știucă pe lime
  • Somon fume pe lămâie
  • Roșii cherry cu ton
  • Ou cu sos olandez și anchoix
  • Păstrăvi în cetină
  • Somon afumat de casă la fel că morunul
  • Calamari umpluți cu caracatița

Antreuri reci pe bază de carne

  • Prosciutto melone
  • Prosciutto pe grisine
  • Prosciutto cu mozzarella pe pat de rucolă
  • Roast beef
  • Ou cu pate de ficat
  • Ouă de prepeliță cu foie gras
  • Crochete de pasăre
  • Chifteluțe speciale
  • Fingers cu roșii cherry și chifteluțe din piept de pasăre
  • Fingers cu roșii cherry și chifteluțe speciale
  • Carré de porc
  • Terină de căprioară
  • Terină de iepuraș
  • Terină de fois gras cu ciocolată și dulceața ceapă
  • Drob de miel sezon
  • Leibăr
  • Tobă
  • Ceafă de porc afumată
  • Mușchiuleț montană
  • Pastramă de curcan
  • Pastramă de rată
  • Pastramă de căprioară
  • Pastramă de mistreț
  • Șunculița fiartă și afumată
  • Rulouri cu șuncă presata cu salată de țelină
  • Flori din salam de Sibiu
  • Piftie de cocoș
  • Piftie de purcel
  • Ruladă de purcel în lapte

Preparate calde

  • Clătite Oscar
  • Ficăței în bacon cu sfeclă roșie cu hrean
  • Vol au vent cu carne de pasăre și ciuperci
  • Aripioare de pui cu susan
  • Piept de rață moldovenesc
  • Piept de rață Roche Guyon
  • Piept de pasăre cu sos de brânzeturi fine
  • Pui Shanghai
  • Piept de pasăre Savoyard
  • Pulpe de pasăre umplute cu șuncă și cașcaval
  • Rață umplută cu sarmale
  • Rață cu portocale
  • Sărmăluțe din piept de gașcă fierte-n vin
  • Curcan umplut
  • Frigărui din fudulii de curcan

Preparate din porc

  • Chișcă
  • Cârnați vânătorești
  • Cârnăciori de casă/cabanos
  • Pârjoale moldovenești
  • Cabanos
  • Quiche Lorraine
  • Lasagna
  • Bușeuri cu carne
  • Escalop de porc
  • Purceluș de lapte
  • Sărmăluțe în foi de vită și varză
  • Gulii/ceapă/dovlecei/vinete umplute
  • Scăricică la cuptor cu varză roșie
  • Tochitură moldovenească
  • Prune învelite în slănină
  • Porc cu prune uscate
  • Ficat cu ceapă

Preparate din carne de vită, oaie, vânat

  • Mușchi de vită cu sos de piper
  • Mușchi de vită Welington
  • Mușchi de vită cu trufe
  • Tournedos Rossini
  • Hălci de batal la cuptor cu mirodenii
  • Ghiveci de legume cu berebec
  • Miel în sos uscat de roșii și ceapă
  • Limbă cu măsline
  • Iepuraș cu măsline

Preparate din pește

  • Calamar pane
  • Somon cu sos de capere
  • Salău cu nucă
  • Biban de mare în crustă de susan negru
  • Doradă regală cu măsline pește întreg

Gustări calde pe bază de brânzeturi sau legume

  • Cașcaval pane
  • Crochete de cașcaval
  • Clătite cu urdă
  • Sărmăluțe cu ciuperci fierte în ulcele de lut
  • Ardei umpluți cu arpacaș și hribi, gratinați cu cașcaval
  • Roșii chery cu mozarela și busuioc verde gratinate la cuptor
  • Risotto cu hribi
  • Clătită cu cartof dulci
  • Lasagna cu legume
  • Tăiței cu varză dulce
  • Pateuri din quinoa
  • Plăcintele din ciuperci cu linte
  • Plăcintă cu spanac și brânză de capră
  • Spanac cu brânză
  • Tocăniță cu vinete
  • Ciuperci umplute cu brânză
  • Ciuperci umplute cu legume
  • Bușeuri cu brânză
  • Bușeuri cu ciuperci

Garnituri

  • Buchetieră de legume
  • Ratatouille
  • Cartofi gratinați
  • Cartofi în coajă
  • Cartofi în folie copți de două ori
  • Cartofi la cuptor cu rozmarin
  • Hribi la grătar
  • Saleuri
  • Broccoli sote cu aromă de usturoi
  • Orez sălbatic cu mazăre
  • Sparanghel cu ciuperci în sos worchester
  • Varză roșie călită cu mere și stafide
  • Varză roșie călită
  • Vinete, dovlecei pane
  • Vinete gratinate cu parmezan
  • Vinete / dovlecei marinați
  • Muffins de dovlecei
  • Crochete din cartofi
  • Piure cu trufe
  • Piure de cartofi cu boabe de muștar
  • Piure de cartofi cu fenicul și sos de usturoi

Salate tip antreu

  • Salată Capresse
  • Salată de andive cu țelină și ulei de nuci
  • Salată de țelină cu morcov, măr și stafide
  • Salată de heringi
  • Salată de penne cu anghinare
  • Salată de țelină cu mango
  • Salată Haway
  • Salată Tabouleh (couscous, roșii, verdeață)
  • Salată Mediteraneană
  • Pui cu vinete și iaurt
  • Salată Midinette
  • Salată Waldorf
  • Salată de praz cu măsline
  • Salată de fasole verde cu usturoi
  • Conopidă cu sos tartar
  • Castraveți cu iaurt
  • Salată Xerex
  • Cocktail de creveți cu avocado
  • Salată de caracatița
  • Salată de somon cu avocado
  • Salată de sardine cu avocado
  • Roast beef cu rucolă, roșii cherry și parmezan
  • Salată de fructe de mare
  • Heringi cu sos calypso
  • Limbă cu sos remoulade
  • Limbă cu sos de smântâna cu hrean
  • Andive cu ton

Salate de însoțire

  • Salată de andive cu sos de muștar
  • Salată de castraveciori murați
  • Salată de gogoșari cu conopidă
  • Salată de sfeclă roșie cu hrean
  • Salată de varză albă varză roșie și mocov
  • Salată de varză albă, roșie, miez de nucă și ulei de nuci
  • Salată verde cu praz
  • Salată de primăvară
  • Salată de murături asortate

Desert

  • Fondante
  • Macaron’s
  • Florentine cu migdale
  • Verine cu cremă de zahăr ars și fructe
  • Verine fructe de pădure
  • Verine cu ciocolată
  • Parfait de migdale
  • Parfait cu fructe de pădure cu biscuiți
  • Struguri congelați cu whisky
  • Sos de castane cu vin Mușcat Ottonel
  • Tarte cu mere
  • Tarte cu pere
  • Tort cheese cake
  • Tort pina colada
  • Tort de bezea
  • Tort de smochine
  • Tort duet de cafea
  • Tort de dovlecei și piure de castane
  • Prăjituri de casă
  • Tarte cu ananas
  • Tartă cu fructul pasiunii
  • Tartă cu lămâie și bezea
  • Desert asortat
  • Prăjituri petit four
  • Tort Caramel
  • Tort de ciocolată
  • Tort de fructe

Deserturi tradiționale

  • Alivancă
  • Bostan cu miere și nuci
  • Clătite cu mere și scorțișoară
  • Coltunasi cu brânză și smântâna
  • Găluște cu prune
  • Învirtita cu mere sau nucă
  • Mere la cuptor
  • Pere în sos de vin
  • Plăcinte poale’n brâu
  • Cremă de zahăr ars
  • Cornulețe
  • Turte cu julfă
  • Turte cu nucă
  • Răvașe
  • Cozonaci
  • Mere umplute cu stafide și nuci
  • Mucenici moldovenești 9 martie
  • Colacei
  • Turte
  • Chifle cu semințe
  • Pâine de casă
Produsele sunt realizate din ingrediente naturale si organice, atent selectionate, predominand ingredientele de sezon si cele conservate dupa retete traditionale sanatoase. Produsele realizate in atelierul nostru sunt disponibile si la comanda pentru:
  • Torturi nunta
  • Candy bar evenimente
  • Prajituri
  • Patiserie gourmet

Vrei sa faci o comanda de produse catering?

  • Cozonac cu nucă, rahat și cacao – 1,5 kg – 85 lei
  • Pască cu brânză – 1 kg – 75 lei
  • Pască cu smântână – 1 kg – 80 lei
  • Pască cu ciocolată – 1 kg – 85 lei
  • Drob de miel – 1 kg – 150 lei
  • Salată boeuf – 1,5 kg – 100 lei
  • Ouă umplute cu pate de casă și capere – 10 buc – 95 lei
  • Ouă umplute cu ciuperci, maioneză și muguri de soia – 10 buc – 95 lei
  • Piftie de cocoș – 1,5 kg – 100lei
  • Blini cu cremă de păstrăv – 10 p / 50g – 95 lei
  • Icre de stiucă cu ulei de struguri – 500g / 10 p – 200 lei
  • Parfait de foie gras și confit de ceapă – 500g / 10 p – 250
  • Ruladă de cașcaval cu măsline – 1 kg / 20 p – 100 lei
  • Borș de miel cu lobodă – 10 p – 280 lei
  • Ciorbă de coadă de vită – 10 p – 280 lei
  • Sărmaluțe în trei arome, fierte în vin, în ulcică de lut, fierte la cuptor – 10 p – 70 buc – 350 lei
  • Pulpă de miel la cuptor – 2 kg – 350 lei
  • Cotlete de miel la cuptor – 1kg – 200 lei
  • Rață umplută cu sarmale – 2kg / 15 pers – 350 lei
  • Antricot de porc cu os în crustă de condimente la cuptor
  • Cârnați de oaie uscați – 1 kg – 85 lei
  • Pastramă de rață – 1 kg – 175 lei

Un loc de poveste

HANU ANCUTEI

Te invităm în bucataria noastra specific românească pentru a
redescoperi cele mai renumite rețete tradiționale