Hanu Ancuței este locul unde s-a născut povestea tradiției culinare moldovenești. Loc la răscruce de vânturi hanul ostoia foamea și cheful de petrecere a drumeților umblați din toate părțile. Însă, așa cum concluziona unul din personajele sadoveniene, întoarse de pe meleaguri străine nicăieri aceștia nu găseau bucate mai bune și mereu Hanu Ancuței era un exemplu pentru o masă gustoasă și savuroasă.

O ciorbă grozavă, la alegere din:

Borș de vițel cu ștevie 400g

Borș de legume cu ștevie 400g

Borș de găină 400g

Borș de perișoare 400g

Supă de găină cu găluște 400g

 

Fel principal:

Pârjoale moldovenești, cartofi piure cu ceapă, castraveciori murați  180/ 150g

Pui cu smântână și mămăliguță 80/150/200g

Mici cu cartofi la cuptor și murături asortate 150/150/50g

Ficat de porc cu orez și sos de vin

Ficăței cu mămăliguță și mujdei 200/200/50g

Pui la ceaun cu mămăliguță și mujdei 360/50g

 

Ofertă valabilă de luni pănă vineri între orele 12:00 – 16:00

Prânzul Drumețului de post – Ciorbă de legume, Sărmăluțe de post, Salată de crudități.