Țăndărică Ovidiu Lipan și Mircea Băniciu, alături de ceilalți componenți ai trupei Pasărea Rock, vă invită la un spectacol de neuitat la Hanu Ancuței, Sâmbătă 08 Octombrie.

Mircea Baniciu, Josef Kappl şi Ovidiu Lipan Ţăndărică sunt muzicieni prodigioşi care, ajunşi la vârsta maturităţii artistice, aleg cu înţelepciune să nu se rupă de trecut ci să căute în experienţa comună a tinereţii, puterea şi forţa de a duce mai departe o poveste care a făcut legendă.

Continuând cu principiul de a face legendă, albumul cu același nume („Legenda”) este esența existenței acestei trupe prezentă pe piața muzicii românești de doi ani și jumătate, fiind rodul muncii consecvente și reprezentând renașterea genului muzical, cu influențe din folclorul românesc și cel balcanic.

Mircea Baniciu este vocea inconfundabilă a Cantafabulelor, Josef Kappl este unul dintre compozitorii de geniu a celui mai titrat album rock românesc al tuturor timpurilor, iar Ovidiu Lipan Ţăndărică spiritul viu şi energia unui proiect foarte nou şi vechi deopotrivă.

Fiecare dintre cei trei a dezvoltat ample proiecte individuale, însă involuntar şi irezistibil se simt atraşi de formula care i-a consacrat, aparițiile acestora ca „supergrup” fiind foarte bine primite de public.

Repertoriul trupei Pasărea Rock include compozițiile originale precum Praznic năprasnic, Calușandra, Pasărea Calandrinon, Legenda, Epitaf, Zoreaua, piese din prima opera rock-simfonic Mesterul Manole, cum ar fi Pe Argeș în jos sau Rugăciune către Domnul și hituri binecunoscute interpretate de Mircea Baniciu precum Hanul ulciorului nesecat sau Eșarfă în dar.

Prețul biletului diferă în funcție de oferta aleasă:

99 lei / persoană cu meniu inclus:

+ O cană de must
+ Pastramă cu mămăliguță

sau

150 lei / persoană cu meniu inclus:

+ Pastramă de rață pe andive cu țelina și ulei de nuci
+ Ardei cu brânză de vaci
+ Icre de știucă pe lime
+ Cherry cu vinete și semințe de rodii
+ Cotlet de porc cu sos de hribi și cartofi gratinați în coajă
+ Murături asortate

Desert:

+ Clatită cu prune și sos de vin
+ Cafea
+ Turte

Pentru confirmarea rezervărilor vă rugăm să faceți plata în contul de mai jos și să
trimiteți confirmarea la adresa: [email protected]
SC TUROAG SA
CIF: RO2055843
Cod IBAN: RO95BUCU1911210715080RON
Banca: Alpha Bank Roman