Vă invităm să petreceți sărbătoarea de Paște într-un loc de poveste alături de artiști consacrați și să vă bucurați de o masa festivă plină de preparate delicioase făcute de Ancuța după rețete tradiționale!

Pe lângă experiența gastronomică delicioasă caracteristică Hanului Ancuței, muzica lautărească autentică a lui Ionel Tudorache acompaniat de taraful București vă va trimite în perioada interbelică, oferindu-vă o petrecere UNICĂ!

Maestrul Ionel Tudorache este considerat în lumea muzicanţilor ca fiind unul dintre cei mai buni interpreţi ai genului lăutăresc, un mare maestru al acordeonului. Fiu al unui lăutar violonist, Ionel Tudorache cântă de la vârsta de şapte ani, el având frumoasa vârstă de 64 de ani. Lăutarul are deja trei albume înregistrate la casa de discuri Electrecord şi este cunoscut  pentru originalitatea cu care interpretează melodia “La Chilia-n port”. ”Eu sunt cel care a mers în Chilia pentru documentare și a ridicat-o la rangul de șlagăr al muzicii lăutărești. Am îmbunătățit-o mult, eu și cu instrumentiștii pe care i-am avut de-a lungul timpului”, spune, mândru, lăutarul din Buzău.

Zavadioc (2015):

La Chilia-n port:

Masa festivă conține:

Prețul unui pachet este de 150 lei/persoană.

●▬▬▬▬๑۩ REZERVA ACUM ۩๑▬▬▬▬▬●
Pentru confirmarea rezervărilor vă rugăm să faceți plata în contul bancar și să trimiteți confirmarea la adresa: [email protected]
SC TUROAG SA
CIF: RO2055843
Cod IBAN: RO95BUCU1911210715080RON
Banca: Alpha Bank Roman