Organizează-ți nunta la Hanu Ancuței pe noua terasă, într-un cadru rustic, desprins din basme. De la 175 lei / meniu, cu băutura clientului, pe terasă putând fi primiți între 100 și 400 de persoane.

divider

Meniu tradițional de nuntă

Pastramă de rață

Pastramă din ceafă de porc

Roșii (chery) umplute cu salată de vinete

Ardei umpluți cu branză de vaci

Branză de capră cu chimen

Frigaruie cu chiftelute, roșii chery și măsline

Ou cu pate de casă sau cu ciuperci

Icre de stiucă pe lămâie sau batog de morun

stars

Cafea

stars

Sărmăluțe în Frunze de hrean și tei cu mămăligă și smântână sau sărmăluțe din piept de gâscă fierte in vin

Mușchi de porc împănat, învelit în prapură stropit cu vin la cuptor

Cartofi copți în coajă cu sos de mărar sau cartofi noi cu mărar

Castraveciori noi murați

stars

Cafea

stars

Candy bar rustic – 1000 lei/ 100 pers. cu decor

Vițel la proțap/ țap la proțap – 2500 lei pentru 100 pers.

Muzică, la alegerea dumneavoastră. Putem veni oricand cu recomandări.

Modelul de meniu este orientativ, acesta putand fi personalizat in functie de gusturile gastronomice ale mirilor.

Configureaza singur meniul tau de nunta, descarca brosura pentru mai multe informatii.

Brosura