De Dragobete vă invităm la Hanu Ancuței pentru a vă bucura de cele mai aromante preparate culinare și multă voie bună alături de Formația Etnic.

Preț: 100 lei de persoană

Dragobetele este o sărbătoare celebrată de români pe 24 februarie. Sărbătoarea de Dragobete este considerată în popor echivalentul sărbătorii Valentine’s Day (ziua Sfântului Valentin), sărbătoare a iubirii.

Dragobete era ziua când fetele și băieții se îmbrăcau în haine de sărbătoare și, daca timpul era frumos, porneau în grupuri prin lunci și păduri, cântând și căutând primele flori de primăvara. Fetele strângeau în aceasta zi ghiocei, viorele și tămâioase, pe care le puneau la icoane, pentru a le păstra pana la Sânziene, cand le aruncau în apele curgătoare.

În dimineața zilei de Dragobete fetele și femeile tinere strângeau zăpada proaspătă, o topeau și se spălau cu apa astfel obținută pe cap, crezând ca vor avea părul și tenul plăcute admiratorilor.

divider

Meniu

Pui fume pe măr cu țelină

Blini cu brânză de capră și ardei copt aromatizat

Tartină cu ciuperci de pădure și ouă de prepeliță

Chifteluță din carne cu semințe

Cherry cu ton Pastramă de rață pe andive

Muschiuleț de porc cu sos de scorțișoară și șampanie

Cartofi cu rozmarin și lămâie Sfeclă roșie cu sos scordolea

Cremă de zahăr ars/parfait cu migdale și sos de cireșe amare

Turte/colăcei

Pentru confirmarea rezervărilor vă rugăm să faceți plata în contul de mai jos și să trimiteți confirmarea la adresa: [email protected]
SC TUROAG SA
CIF: RO2055843
Cod IBAN: RO95BUCU1911210715080RON
Banca: Alpha Bank Roman