Joi 8 martie, ora 19:00 de ziua femeii vă invităm să petreceți alături de formația Nicu Alifantis & Zan.

Oferă-i femeii speciale din viața ta o zi de vis pe care nu o va uita niciodată! Invit-o să sărbătoriți Ziua Internațională a Femeii la Hanu Ancuței, urmărind show-ul de muzică live oferit de Nicu Alifantis & Zan.

Nicu Alifantis şi trupa sa, Zan, prezinta un spectacol special, în care piesele proprii se vor împleti cu pasaje de atmosferă, de petrecere, într-un adevărat spirit traditional.

ZAN „… una dintre importante masti din Commedia dell’Arte, cea care aduce suflul nou al comediei, reprezentand social, prin istetimea, viclenia si cunoasterea cheii succesului, revansa noii clase – patura de jos a targurilor si satelor… ”
(„Commedia dell’Arte – Antologie, traducere si note” de Olga Marculescu – Editura Univers)

Infiintata in 1995 ca trupa de studio pentru inregistrarea albumului „Voiaj”, devine in 1996, dupa inregistrarea albumului „Nichita”, o trupa de proiecte. Prima aparitie pe scena are loc in iulie 1996 la Festivalul de Arta Medievala de la Sighisoara, cu recitalul „Chanson pour mon amour”. Acest festival face ca trupa sa capete un nume : ZAN.


Ce-a urmat a fost precum un tavalug a existentei mele, atat ca om, cat si ca artist. Am capatat prieteni, alaturi de care am mers umar la umar, maestri de la care am invatat permanent cate ceva. Sa ti se intinda o mana, sa ti se deschida un suflet, sa poti privi ochi din care sa tasneasca arteziene de lumina, sa auzi niagare de sunete maiastre, toate acestea pentru mine au insemnat si inseamna bucuria de a trai si de-a exista prin ceea ce faci, indiferent ca totul tine o secunda, sau ani… sau Zani. – Nicu Alifantis

Nicu Alifantis & Zan – Întâmplare simplă

Meniu:

+ Cruton cu pastă de pate de casă cu confit de ceapă

+ Pastramă de rață cu seeche

+ Icre de știucă pe lime

+ Ruladă de cașcaval cu măsline

+ Finger cu chifteluțe, semințe și cherry

+ Blini cu zacuscă de vinete

+ Ceapă cu slănină

+ Rulou de curcan umplut cu roșii confiate și mozzarella

+ Sufleu de dovlecei, piure de mazăre

+ Salată rucola, roșii cherry

+ Tort de mascarpone cu fructe de pădure

+ Aperol Spritz, Apă

+ Băutură opțional

Prețul este de 199 de lei și include meniul, băutura fiind opțional.