Sâmbătă 7 martie, ora 19:00 vă invităm să petreceți de ziua femeii alături de solistul Vitalie Dani.

Oferă-i femeii speciale din viața ta o zi de vis pe care nu o va uita niciodată! Invit-o să sărbătoriți Ziua Internațională a Femeii la Hanu Ancuței, urmărind show-ul de muzică live oferit de solistul Vitalie Dani.

Vitalie Dani (n. 1973) este un cântăreț și compozitor, artist al poporului din Republica Moldova.

A participat activ în Corul de Copii al Teleradiodifuziunii RSS Moldovenești. Primul câtec interpretat a fost Adio, pică frunza pe textul lui George Bacovia. Prima apariție în scenă în calitate de interpret a fost în anul 1991.

În 1994, era solist-vocalist la Teatrul de revistă „Olga Ciolacu”. În 1998 își susține primul concert solo. În 1993, fost distins cu Premiul special al juriului la festivalul internațional „Floare de Colț” România, iar în 1994 cu Premiul televiziunii române la festivalul teatrelor de revistă din Constanța. De asemenea, este laureat al Festivalului Internațional „Ialta” în 2003. La nivel de stat, a fost decorat cu titlul onorific „Maestru în Artă” în 2001 și cu titlul onorific „Artist al Poporului” în 2008.

Activează în cadrul Centrului de Cultură și Artă „Ginta Latină”.

Vitalie Dani – Dulcea mea

Meniu:

+ Gustarea casei
(mix de bruschete românești pate de casă cu confit de ceapă, cremă de brânză cu trufe, pastramă de rață, zacuscă de crap cu măsline)

+ Cotlet de porc cu saramură de verdețuri

+ Sufleu de cartofi cu brocoli

+ Mere în foietaj cu sos caramel

+ Vin roze / roșu

+ Țuică de prune / afinată

Pretul este de 150 lei / persoană și include meniul.

Rezervă acum!

Dupa completarea formularului de mai jos, pentru confirmarea rezervărilor vă rugăm să faceți plata în contul bancar și să trimiteți confirmarea la adresa: [email protected]
SC TUROAG SA – CIF: RO2055843
Cont IBAN: RO95BUCU1911210715080RON – Alpha Bank