Skip to content

Vrei sa organizezi un eveniment ?

Suna la: +40 722 233 182

Cunoscut călătorilor și celor încercați de povești, hanul devine, după dorință, loc de popas și petrecere, fiind deschis să găzduiască cele mai dragi evenimente din viață fiecăruia.

Lăsați-va nuntă, botezul copiilor, aniversările și petrecerile cu prietenii în seamă echipei de hangii pricepuți, care se vor ocupă de toate detaliile organizatorice. Va așteaptă tradițiile unui festin românesc specific bucătăriei moldovenești și servicii fără de reproș care vor da savoare oricărui ceremonial pregătit aici.

Pentru întâlniri de afaceri, prezentări, conferințe sau petreceri restrânse, la han este disponibil un separeu discret care poate găzdui evenimente de până la 20 de persoane.

Recunoscut pentru promovarea culturii tradiționale românești, în țara și în străinătate, Hanu Ancuței organizează anual o serie de manifestări culturale.

Catering Hanu Ancuței este soluția ideală pentru firmă dvs. deoarece dispunem de creativitatea și experiența necesară organizării tuturor formelor de evenimente corporate: dineuri, recepții, conferințe, traning-uri, cocktail-uri, garden party etc. Toate produsele oferite sunt preparate în bucătăriile proprii numai cu produse naturale, după rețete tradiționale românești și internaționale, de către bucătari excelent pregătiți.

Vă oferim garanția reușitei unei petreceri personale, iar pentru invitați o amintire culinară de neuitat. La Catering Hanu Ancuței veți găsi preparate naturale, de cea mai bună calitate adecvate și particularizate cerințelor oricărui tip de eveniment personal, de la conceptul de nuntă, sau de botez și continuând cu baluri de absolvire, petreceri mai mult sau mai puțin convenționale.

Pentru o servire rapidă și eleganță în cadrul meselor de afaceri, trainingurilor, conferințelor, sau oricăror altor forme de manifestări organizaționale, Cataring Hanu Ancuței furnizează preparate calde sau reci ambalate în coffret-uri special realizate pentru a păstra calitatea produselor. Indiferent dacă optați pentru un meniu clasic sau pentru unul vegetarian ambalajele special concepute vor face că mâncarea livrată să își conserve savoarea și prospețimea, că și când ați servi masă la restaurant.

Se pot organiza petreceri si nunti de pana la 400 de persoane. Descarca de aici scenariile de aranjament a salii.

Am pregatit pentru tine o lista de bunatati din care sa alegi pentru evenimentul pe care urmeaza sa il organizezi la Han. Descarca brosura de mai jos si alege orice iti doresti. Daca ai nevoie de ajutor ne poti contacta oricand pentru sfaturi si recomandari.