Evenimente

Un loc de basm condimentat cu
mâncăruri tradiționale și voie bună

grey-devider

Hanu Ancuței este locul de poveste unde regăsiți bucătăria tradițională moldovenească autentică, în care se pune mult accentul pe mâncare organică, direct din ferme, cu un gust inegalabil.

Restaurantul hanului are o capacitate de 500 locuri, dintre care 150 la parter și 150 locuri la etaj, 1 terasă de 400 locuri și vă întâmpina cu un design tradițional românesc autentic, cu ospătari îmbrăcați cu veșminte populare din Moldova și cu lăutari cântând la instrumente.

Aici îi plăcea marelui scriitor și povestitor Mihail Sadoveanu să manace și inspirat de farmelui locului a scris și celebra carte Hanu Ancuței, în care sunt clar redate obiceiurile și tradițiile acestor meleaguri.

Obiectivul nostru este de a oferi un raport calitate preț corect, costul mediu de persoană fiind de aproximativ 50 lei.

Hanu Ancuței dispune de asemenea de servicii de cazare a€“ 28 de locuri. Camerele reprezintă o îmbinare perfectă între farmecul mobilierului tradițional românesc și confortul dat de dotările moderne, specifice unui standard ridicat de calitate.

De asemenea, puteți cumpără pentru acasă din Cămară Ancuței dulcețuri, șerbeturi, zacuscă, păstrămuri preparate în casă, plăcinte, cozonaci, turte, colăci și multe alte bunătăți cum numai la noi veți găsi.

Brosura de Prezentare

Creăm amintiri delicioase

grey-devider

  Sărbătorește Anul Nou într-un mod autentic românesc la masa Ancuței, alegând oferta ce conține atât tradiții cât și relaxare în inima Moldovei. Pachetul de revelion inlcude: meniu boieresc romanesc dansuri populare Floricica de la munte obiceiuri de anul nou muzica de dans focuri de artificii Meniul boieresc romanesc contine: + Terină de căprioară + […]

Vezi eveniment