Skip to content

TERASA DE LA HAN

Terasa Hanu Ancutei

Un loc de basm condimentat cu mâncăruri tradiționale și voie bună

Hanu Ancuței este locul de poveste unde regăsiți bucătăria tradițională moldovenească autentică, în care se pune mult accentul pe mâncare organică, direct din ferme, cu un gust inegalabil.

Restaurantul hanului are o capacitate 200 locuri in restaurant (100 la parter, 100 la etaj) iar pe terasa 200 de locuri. Deasemenea hanul va poate pune la dispozitie si un salon de 12 locuri. Vă întâmpinam cu un design tradițional românesc autentic, cu ospătari îmbrăcați cu veșminte populare din Moldova și cu lăutari cântând la instrumente.

Aici îi plăcea marelui scriitor și povestitor Mihail Sadoveanu să manace și inspirat de farmelui locului a scris și celebra carte Hanu Ancuței, în care sunt clar redate obiceiurile și tradițiile acestor meleaguri.

Obiectivul nostru este de a oferi un raport calitate preț corect, costul mediu de persoană fiind de aproximativ 50 lei.

Hanu Ancuței dispune de asemenea de servicii de cazare, 28 de locuri. Camerele reprezintă o îmbinare perfectă între farmecul mobilierului tradițional românesc și confortul dat de dotările moderne, specifice unui standard ridicat de calitate.

De asemenea, puteți cumpără pentru acasă din Cămară Ancuței dulcețuri, șerbeturi, zacuscă, păstrămuri preparate în casă, plăcinte, cozonaci, turte, colăci și multe alte bunătăți cum numai la noi veți găsi.

HANU ANCUTEI

TERASA

Noua Terasa de la Han are o capacitate de până la 400 de persoane întâmpinându-vă cu tot spațiul de care aveți nevoie pentru evenimentul dumneavoastră.