Skip to content

Hanu Ancutei

Hanu Ancuței Tupilați

Un loc de basm condimentat cu mâncăruri tradiționale și voie bună

Hanu Ancuței este locul de poveste unde regăsiți bucătăria tradițională moldovenească autentică, în care se pune mult accentul pe mâncare organică, direct din ferme, cu un gust inegalabil.

Restaurantul hanului are o capacitate de 400 locuri, 200 in interior si 200 de locuri in exterior pe terasă și vă întâmpină cu un design tradițional românesc autentic, cu ospătari îmbrăcați cu veșminte populare din Moldova și cu lăutari cântând la instrumente.

Aici îi plăcea marelui scriitor și povestitor Mihail Sadoveanu să manace și inspirat de farmelui locului a scris și celebra carte Hanu Ancuței, în care sunt clar redate obiceiurile și tradițiile acestor meleaguri.

Obiectivul nostru este de a oferi un raport calitate preț corect, costul mediu de persoană fiind de aproximativ 50 lei.

Hanu Ancuței dispune de asemenea de servicii de cazare 28 de locuri. Camerele reprezintă o îmbinare perfectă între farmecul mobilierului tradițional românesc și confortul dat de dotările moderne, specifice unui standard ridicat de calitate.

De asemenea, puteți cumpără pentru acasă din Cămara Ancuței dulcețuri, șerbeturi, zacuscă, păstrămuri preparate în casă, plăcinte, cozonaci, turte, colăci și multe alte bunătăți cum numai la noi veți găsi.

HANU ANCUTEI

MUZICA LIVE

Daca esti in cautarea unui restaurant cu muzica live, atunci ai nimerit bine. Fie ca este vorba de o orchestra intreaga sau doar de un singur cantaret, aici ai parte de varietate. La noi, la Hanu Ancutei, ai parte de divertisment de calitate, si nu doar in weekend.

HANU ANCUTEI

LOC DE JOACA PENTRU COPII

Prichindeii vor vedea în restaurantul nostru un univers al distracției, gândit special pentru ei, care îi fac să se lase pradă curiozității și să-și consume energia într-o manieră constructivă. La restaurantul cu loc de joaca pentru copii se organizează evenimente periodic astfel încât părinții să se poată bucura și ei de timp cu prietenii fără a-i mai avea în grijă pe cei mici. 

HANU ANCUTEI

PRODUSE PENTRU ACASA

HANU ANCUTEI

VINOTECA

În vinoteca Hanului Ancuței se găsesc vinuri alese, numai din zonele Moldovei, specifice celor trei mari podgorii: Cotnari, Bucium și Panciu.

Fetească Albă din 1972, Grasă de Cotnari din 1975, Aligote-ul din 1986 împreună cu alte soiuri de vinuri vechi (Tămâioasă, Fetească Neagră, Mușcat Otonel, Riesling Italian, Merlot) constituie o gamă variată de sortimente ce se găsesc în vinotecă hanului.

Un loc de poveste

Hanu Ancutei

Alături de prospețimea și frumusețea ținutului moldovenesc preparatele tradiționale și servirea impecabilă completează experiență evenimentului dumneavoastră, devenind unic și de neuitat. Vă așteptăm cu drag!